Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

EDI
OIOXML
OIOUBL
David (EDI)
Hancom (EDI)
SAP iDOC
BFC Systemet (Bygteq)
Centri Administration (Bygteq)
Visual Administration (Bygteq)
Flade filer
HTML
PDF
Print og kuvertering

Formater

Når talen falder på elektronisk dokumenthåndtering, kommer der altid en masse positive gloser på bordet:

  • Lavere omkostninger
  • Bedre overblik
  • Automatiseret proces

Men desværre dukker der også tit nogle få negative op:

  • Inkompatibilitet ift. leverandører/kunder
  • Uigennemskuelige forsendelsesprocesser
  • Besværligt at finde historiske dokumenter

Disse tre punkter bagatelliseres med BusinessDocuments.dk. For her har du altid mulighed for at indlæse og udlæse dine dokumenter på præcis den måde, du har behov for.

Hvis din leverandør fx gerne vil sende dig fakturaer i EDIFACT-format, men dit økonomisystem kun forstår OIOXML ville et løsningsscenarie typisk omfatte en dyr implementering hos enten dig eller leverandøren – men ikke her: Du kommer typisk kun til at betale for adgangen til den specialkonverter, du skal bruge.

Hvis du opretter en konto på BusinessDocuments.dk og får din leverandør til at sende dine elektroniske dokumenter direkte til denne, kan du med et snuptag hente dine dokumenter ud i det ønskede format. Og har du fem leverandører, der sender til dig i fem forskellige formater opnår du yderligere den fordel, at du modtager alle dine dokumenter fra en enkelt kilde. For at gøre det hele endnu nemmere for dig, tilbyder BusinessDocuments.dk en mulighed for automatisk download. Så ligger dine dokumenter altid klar til behandling på dit skrivebord et ganske kort øjeblik efter de er modtaget.

Og får du smidt et dokument væk – så er det blot at gå ind på BusinessDocuments.dk, søge efter dokumentet og downloade eller printe det igen.

Du kan selvfølgelig også sende dine udadgående fakturaer igennem os – enten internt i systemet, via VANS eller via email. Antallet af tilgængelige forsendelsesformer stiger naturligvis i takt med udviklingen. Fx lancerer vi indenfor den nærmeste fremtid også mulighed for forsendelse til offentlige kunder via NEMHandel. Fælles for alle metoder er, at du har samlet alt på et sted.

I menuen Formater herover, har du mulighed for at læse mere om de enkelte formater, samt om der er nogen ting, du skal være særligt opmærksom på, hvis du ønsker at kunne fakturere gennem BusinessDocuments.dk.


 

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments