Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

EDI
OIOXML
OIOUBL
David (EDI)
Hancom (EDI)
SAP iDOC
BFC Systemet (Bygteq)
Centri Administration (Bygteq)
Visual Administration (Bygteq)
Flade filer
HTML
PDF
Print og kuvertering

BFC Systemet

BFC Systemet er en overbygning til Microsoft Dynamics XAL, udviklet af Bygteq IT. Systemet er et ERP-system, som henvender sig specifikt til byggebranchen.

BusinessDocuments.dk har mulighed for at lave udlæsninger til dette format, så du kan indlæse fakturaer og kreditnotaer fra dine leverandører direkte i dit system eller sende dine dokumenter til dine kunder som kører BFC Systemet.

Bemærk, at BFC Systemet ikke må forveksles med Bygteq IT’s helt eget system, Visual Administration. Selvom filer i de to formater minder en del om hinanden, er de ikke kompatible.

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments