Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

EDI
OIOXML
OIOUBL
David (EDI)
Hancom (EDI)
SAP iDOC
BFC Systemet (Bygteq)
Centri Administration (Bygteq)
Visual Administration (Bygteq)
Flade filer
HTML
PDF
Print og kuvertering

HTML

Formatet HTML er ikke et egentligt dokumentformat, men derimod en læsevenlig repræsentation af de til tider meget svært læselige formater som fx EDIFACT eller OIOXML. HTML er det sprog, som en Internet browser, fx Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, læser og fortolker, når du går ind på en almindelig hjemmeside.

HTML-formatet sikrer, at du i fakturaoversigten på BusinessDocuments.dk lynhurtigt kan se indholdet af dine fakturaer uden at have nogensomhelst kendskab til de forskellige elektroniske dokumentformater. Og eftersom HTML-fortolkere nok er den allermest udbredte programtype overhovedet, er du næsten 100% sikker på, at dine kunder kan læse dine dokumenter, hvis du vælger at få dem sendt ud pr. email.

Desværre er fakturaer i HTML ikke standardiseret, så dine kunder vil efter al sandsynlighed ikke kunne indlæse HTML-fakturaer direkte i deres økonomisystem. Er det det, der er hensigten, er formater som EDIFACT eller OIOXML mere oplagte.

Har du behov for et særligt fakturalayout i HTML kan dette også lade sig gøre - kontakt os for nærmere info. BusinessDocuments.dk kan lave en HTML-konvertering af alle dokumenttyper.  

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments