Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

EDI
OIOXML
OIOUBL
David (EDI)
Hancom (EDI)
SAP iDOC
BFC Systemet (Bygteq)
Centri Administration (Bygteq)
Visual Administration (Bygteq)
Flade filer
HTML
PDF
Print og kuvertering

Print og kuvertering

Undgå print, kuvertering og frankering

Med BusinessDocuments kan du som en udlæsningsform vælge fysisk printede fakturaer. Indeholdt i denne udlæsningsform er tillige kuvertering og frankering. Valget af om en af dine debitorer skal modtage dine fakturaer i fysisk printet form sker efter samme principper som når du vælger at en debitor skal modtage som eksempelvis OIOXML eller Hancom EDI - forskellen er blot at istedet for at BusinessDocuments producerer en elektronisk fil, producerer BusinessDocuments en printinstruks der sendes til vores trykkeri.

Dermed skal du ikke implementere andre formater eller programmer i din virksomhed - du skal blot kunne udlæse en datafil enten i dit eget format eller i en af de gængse standarder så som OIOXML eller lignende - så sørger vi for resten.

Ved at outsource print, kuvertering og forsendelse af dine papirfakturaer opnår din virksomhed følge fordele:

  • Effektiv printning af fakturaer
  • Effektiv pakning, kuvertering, frankering og forsendelse 
  • Spar penge og tid på hele processen

 

Priser

Der er mange penge at spare på at outsource print og forsendelse af fakturaer. Prisen er individuel og afhængig af mængde, forsendelsesfrekvens og konvolutstørrelse. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvilke priser vi kan tilbyde din virksomhed.

 

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments