Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

EDI
OIOXML
OIOUBL
David (EDI)
Hancom (EDI)
SAP iDOC
BFC Systemet (Bygteq)
Centri Administration (Bygteq)
Visual Administration (Bygteq)
Flade filer
HTML
PDF
Print og kuvertering

SAP iDOC

SAP er et tysk ERP system, der blev udviklet tilbage i 1972 af fem programmører under navnet ”Systemanalyse und Programmentwicklung” - ”System Analysis and Program Development". Akronymet SAP blev senere ændret til at stå for ”Systeme, Anwendungen und Produkte in der Daenverarbeitung” – ”Systems, applications and Products in Data Processing”. SAP er i dag verdens største business software virksomhed.

IDoc er et SAP format til udveksling af elektroniske dokumenter. IDoc står for Intermediate Documents og er at betragte som data containere/informationsbærere af forretningsdokumenter som fakturaer, kreditnotaer, ordrer mfl. Formatet ligner XML, men afviger ved at have en stringent opbygning indeholdende et control element, et data element samt et status element.

IDoc kan opsplittes i en række formater, som hver især understøtter forskellige dokumenttyper. BusinessDocuments.dk understøtter pt. fakturaer og kreditnotaer afsendt i IDoc formatet INVOIC02.

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments