Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

Fileexchange
BD Communicator
NemHandel
FTP & FTPS
Webservices (SOAP)
SMTP OG SMTPS
VANS
Netværk
Transport og Logistik
Handel og Engros
Dagligvarer

Nemhandel

NemHandel er et initiativ under It og Telestyrelsen, der skal gøre det nemt at sende elektroniske fakturaer, ordrer og katalogdata til både offentlige og private virksomheder.

Systemet er en nytænkning af måden hvorpå virksomheder udveksler data idet der nu er et centralt register hvori man skal være registreret for at kunne modtage (og sende). Herudover skal man have tilknyttet modtagelses- og sende profiler der indeholder information om hvilke dokumentformater og typer man ønsker at understøtte.

På nuværende tidspunkt er Nemhandel udelukkende et dansk fænomen og understøtter kun OIOXML og OIOUBL, hvorved al forsendelse af andre formater, fx EDIFACT, er udelukket ligesom man ikke kan sende eller modtage til udlandet via Nemhandel. Hvia man ønsker andre formater og/eller kommunikation med udenlandske samarbejdspartnere skal man fortsat have en anden forsendelsesform (for eksempel via BD Communicator, FTP eller VANS).

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at lade os varetage driften af dine forsendelser til og fra Nemhandelnetværket, således at alle dokumenter, der skal til det offentlige eller andre private virksomheder med tilknytning til NemHandel bliver sendt ad denne kanal.

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments