Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

Fileexchange
BD Communicator
NemHandel
FTP & FTPS
Webservices (SOAP)
SMTP OG SMTPS
VANS
Netværk
Transport og Logistik
Handel og Engros
Dagligvarer

SMTP OG SMTPS

Afsendelse

Businessdocuments systemet giver mulighed for at du kan levere dine dokumenter via SMTP protokollen. Altså bliver dokumenterne konverteret til din kundes ønskede format og sendt pr email til den angivne emailadresse. Du kan konvertere til alle de forskellige formattyper og sende pr email. Den mest udbredte dokumenttype der bliver sendt pr email er PDF.

Modtagelse

Med Businessdocuments kan du give dine leverandører mulighed for at sende dokumenter til dig pr email. Businessdocuments henter emails modtaget på en given emailadresse og processerer de vedhæftede filer ud fra de gældende indlæsningsregler.

 

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments