Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

Fileexchange
BD Communicator
NemHandel
FTP & FTPS
Webservices (SOAP)
SMTP OG SMTPS
VANS
Netværk
Transport og Logistik
Handel og Engros
Dagligvarer

Webservices (SOAP)

Hvis du ønsker det, er det muligt for dig at integrere afsendelse og modtagelse af dokumenter direkte i dit ERP-system via vores webservice-interface. Løsningen er 100% standardbaseret (SOAP) og krypteret med SSL.

Ligesom ved almindelig indlæsning kan du vælge at indlæse dokumenter i dit foretrukne format - blot skal du have adgang til den relevante konverter. Når du indlæser dokumenter, valideres de med det samme og du får en struktureret tilbagemelding på dem.

Det er naturligvis også muligt at vælge at sende dokumenterne i præcis det format, du ønsker.

Konverteringsservice

Som noget helt nyt har du nu også mulighed for at benytte vores webservice som en konverteringsservice. Du sender blot dit dokument til os og specificerer, hvilket format du ønsker det konverteret til, hvorefter vi validerer, konverterer og sender det tilbage til dig. Herefter kan du selv videresende dine dokumenter eller læse dem ind i fx dit ERP-system.

Kontakt os for nærmere information om webservice-API'et.

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments