Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

Profil

Profil

Vi er en af Danmarks stærkeste udbydere af integrations- og e-procurementløsninger. Vi har leveret mange løsninger der optimerer forretningsprocesser og håndterer data, dokumentflow og e-handel for mange større virksomheder.

Vi holder konstant vores vinden om udvekslingsprotokoller, formater og metoder opdateret så vi kan rådgive vores kunder omkring fordele og ulemper ved de forskellige teknologiske løsninger. Valget af løsning tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov, forretningsprocesser og eksisterende systemer.

Med BusinessDocuments får du en professionel partner med speciale i e-handel-, EDI/XML, udveksling af dokumenter og integration af forretningsprocesser.

BusinessDocuments er en del af ID Solutions - læs mere på www.idsolutions.dk.

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments