Business Documents
 

Telefon: +45 7022 6662

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login

Nyheder

"Vi er vel tæt på alt i alt at spare en million kroner om året"

Sådan udtaler vores gode kunde gennem mange år Finn Larsen, Topco A/S til Computerworld.

Topco anvender en branchetilpasset version af BusinessDocuments som det underlæggende system til håndtering af hele den elektroniske process fra indkøb til fakturering i indkøbskæden Topco. Vi er både glade og stolte af at kunne bidrage til markante besparelser hos vores kunder! Udover de helt konkrete økonomiske besparelser er elektroniske processer også med til at skabe en mere effektiv organisation hvor der kan fokuseres på det forretningsmæssige frem for håndtering af lansommelige manuelle rutiner. 

Ring 70 22 66 62 for en dialog omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at spare penge ved at sætte strøm til processerne i din virksomhed.

 

Vi kunne ikke være mere enige: Papirfakturering er noget svineri!

Tak til Torben Daarbak fra Computerworld for at sætte fokus på det store problem som mange overser i forbindelse med fakturering på papir: Et koloenormt forbrug på 12,6 millioner træer, 13 milliarder liter vand og 5,4 milliarder kliowatt strøm ifølge hans artikel..!!

Og det er blot det fysiske ressourceforbrug. Hvis man tæller de timer som personer rundt omkring i virksomhederne anvender på papirfakturering så er der virkelig nogle store lunser at skære fra med sparekniven.

Alt dette er områder som vi med BusinessDocuments er gearet til at håndtere. Vi sørger for automatisk og effektiv integration i dit økonomisystem med efterfølgende konvertering og forsendelse til dine kunder.

Ring på 70 22 66 62 for at høre nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at spare træer, timer og penge på din fakturering!

 

 

Digitaliser dine forretningsprocesser

En løsning med BusinessDocuments giver dig mulighed for at digitalisere mange af dine forretningsprocesser. Det betyder at du kan koncentrere dig om at påvirke bundlinien i positiv retning.

BusinessDocuments fungerer perfekt sammen med de fleste toneangivende ERP systemer så som SAP, Axapta (Ax), Navision (NavX), C5, eConomic m.fl.

Vi er eksperter indenfor ordre- og fakturaprocesser og mener i al beskedenhed at BusinessDocuments er et af de mest stabile og skalerbare systemer til håndtering af digitale forretningsprocesser. 

Ring 7022 6662 for yderligere information allerede idag!

 

Hjem
Koncept
Formater
Forsendelse
Integration
Referencer
Nyheder
Kontakt
Login
BusinessDocuments • Vandtårnsvej 62 • DK-2860 Søborg • Denmark • +45 70 22 66 62 • info@businessdocuments.dk
® Copyright 2005-2023  •  BusinessDocuments